Vijesti - Zvornik Vijesti BiH Vijesti Podrinje 

Zvorničanin dr. Elmir Jahić – od danas svoju profesionalnu karijeru nastavlja u BH CENTRU ZA SRCE-TUZLA.

Za našeg Zvorničanina dr. Elmira Jahića, vjerujemo da smo mnogi čuli, a zbog besprijekorne ljubaznosti, prijatnosti, predivnog odnosa sa svima, sa mnogima je i veliki prijatelj.

Godinama unazad radio je na Univerzitetsko kliničkom centru u Tuzli, načelnik Klinike za invazivnu kardiologiju  expert iz oblasti interventne kardiologije, dijagnostike i tretmana koronarne bolesti srca, poremećaja srčanog ritma i implantacije pacemaker-a i ICD uređaja, endovaskularne angiologije i bolesti perifernih arterija, ehokardiografije.

Klikni na oglas iznad – ispod slike – time pomažeš ovaj portal

Doc. dr. Elmir Jahić je kardiološko znanje sticao na prestižnim Evropskim klinikama u Švajcarskoj, Njemačkoj, Belgiji, Slovačkoj, Turskoj i Sloveniji.

Od danas, informišemo javnost da dr. Jahić više ne radi na UKC Tuzla, nego svoju profesionalnu karijeru nastavlja  u BH Centru za srce – Tuzla (Slavinovići).

Zbog ove promjene dr. Jahić oglasio se i na svom privatnom FB profilu :

S ponosom ističem da sam zadnjih godina bio načelu Klinike za invazivnu kardiologiju i Klinike za kardiovaskularne bolesti UKC Tuzla. Imao sam privilegiju i zadovoljstvo da sa svojim kolegama doktorima, medicinskim sestrama/tehničarima i nemedicinskim osobljem unapredimo tretman oboljelih od bolesti srca i krvnih sudova. Uvjeren sam da će nastaviti uspješan rad.
Ovim putem želim obavjestiti moje fb prijatelje kao i moje pacijente da svoju profesionalnu karijeru nastavljam u BH CENTRU ZA SRCE-TUZLA.

Želimo mu puno sreće.

/kucic-kula.com
Povezani članci

Leave a Comment