Vijesti - Zvornik Vijesti BiH Vijesti Podrinje Vijesti sa Kučić Kule 

Predstavljamo: svjetsko a naše – firma “Subašić gradnja”

Ukoliko ste redovno, koliko toliko, pratili postove na našem portalu, onda i sami možete potvditi da ne prođe malo vremena, a mi Vam plasiramo još jednu uspješnu i lijepu priču o braći Subašićima, rodom iz Tahića, mjesna zajednica Kučić Kula kod Zvornika.

Klikni na oglas iznad – pomozi naš rad

Naime, prvo smo pisali o bratu Mirsadu Subaši, koji je pokrenuo dvije radnje polovne – uvozne robe iz EU, a zatim i o mlađem bratu Asimu Subašiću, koji je nakon rata otišao za Švedsku, te tamo lijepo “stao na noge”, i sve više polahko ono što tamo zaradi ulaže u svoje rodno mjesto.

Danas pišemo o najmlađem bratu Subašića, tačnije o Samiru Subašiću, koji je ovih dana registrovao građevinsku firmu “Subašić gradnja”.

Naime, to je firma koja nudi sve poslove, od temelja do krova, ili jednostavnije rečeno rade i po sistemu ključ u ruke. Vaše je samo da ih pozovete, dogovorite i za kratko vrijeme šta god da ste zamislili oni će Vam najkvalitetnije po svjetskim standardima uraditi.

Dosadašnji rad pokazuje da su spremni na sve izazove savremenog doba, sa najsavremenijom opremom i metodama rada, koje su godinama sticane u zemljama Zapadne Europe i šire.

Ono što je posebno važno, Samir Subašić je čovjek koji je uvjek spreman da pomogne, od bilo kakvih humanitarnih do svakih drugih vrsta pomoći. Ako Vam treba posao, znate nešto da radite, pozovite ga i ko zna, možda već sutra počnete kod istog i da radite.

Samir trenutno zapošljava oko 15 radnika, svih profila i za sve vrste poslova, što je zaista u ovom teškom vremenu za svaku pohvalu.

Firma je sa sjedištem u Slavinovićima, a da ne bi duljili, Vaše je da okrenete broj telefona i odmah se dogovorite o bilo kojoj vrsti građevinskih radova koji su Vama potrebni.

KONTAKT TELEFON: 062/883-796. – dostupan 24/7.

Mi Samiru Subašiću želimo puno sreće i uspjeha u svojim zacrtanim ciljevima.

/kucic-kula.com
Povezani članci

Leave a Comment