Vijesti - Zvornik Vijesti BiH Vijesti Podrinje 

Ramazanska čestitka portala Kučić Kula

Dragi naši prijatelje, portal Kučić Kula je nezavisni medijski portal na području Grada Zvornika, jedan neprofitabilni portal, kojem je glavni cilj promovisanje bošnjačke kolektivne zajednice na prostoru Zvornika, ali i Bosanskog Podrinja.

Klikni na reklamu – pomozi rad portala Kučić Kula

Nas cilj je da, onoliko koliko stignemo i možemo prema mogućnostima, upoznamo bošnjačku javnosti, ali i druge nacije, o svim dešavanjima u našem Podrinju, kroz tekst, foto i video priloge. Dosta toga čak i ne pišemo na portalu, nego prenosimo informacije preko FB stranice “Rodjeni u Srcu Kucic Kule”, koja do sada ima preko dvije i po hiljade članova.

Dakle, cilj je prenijeti informacije i vijesti iz našeg Zvornika, Podrinja, ali i domovine svima nama, koji smo razasuti po bijelom svijetu, ali i svima nama koji smo tu, boravimo, živimo i radimo.

Mi svima nudimo saradnju, a svi Vi koji imate neku zanimljivu  priču, događaj, neku fotografiju i snimak, želite nešto da reklamirate (besplatno), mi smo Vam na raspolaganju. Kontakt preko e-maila: redakcija@kucic-kula.com, ili preko FB stranice koju smo već naveli.

Budući da večeras, utorak 15. maja 2018. godine, sa akšam namazom nastupa mubarek mjesec RAMAZAN, mi Vam od srca upućujemo najiskrenije čestitke, uz želju da nam Milostivi oprosti eventualne grijehe, učini nas boljim i smirenijim ljudima, učini nas milostivijim, učini nas ljudima sa više ljubavi i patriotizma, učini nas ljudima koji će voljeti jedni druge, učini nas ljudima koji neće dopustiti da nam komšije nemaju šta jesti, jednostavno učini nas boljim ljudima.

SVE NAJBOLJE OD SRCA VAM ŽELI PORTAL KUČIĆ KULA.

RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN.

/kucic-kula.com

Povezani članci

Leave a Comment