Vijesti - Zvornik Vijesti BiH Vijesti Podrinje 

Prikazujemo Vam idejno rješenje za SPOMEN OBILJEŽJE IDG “SEMIROVE KOBRE”

U znak sjećanja na sve šehide i umrle borce ove jedinice, kao i one koji su još uvijek hvala Bog u živi, Udruženje IDG “Semirove Kobre”, u planu su do mjeseca augusta ove godine, kada je i godišnjica jedinice, da izgrade SPOMEN OBILJEŽLJE, u mjestu Kruškovac u Sapni.

Klikni na reklamu – pomozi rad portala Kučić Kula

Budući da su u planu to uraditi za nepunu godinu dana, i od vlastitih sredstava pozivaju sve one koji mogu finansijski pomoći da se obrate bilo kojem borcu ove jedinice.

U nastavku donosimo Vam slike idejnog rješenje budućeg SPOMEN OBILJEŽJA, koji će kako saznajemo imati manje izmjene, ali suština je u ovome što Vam prikazujemo.

Informacijama kojima raspolažemo, plac je već obezbjeđen, a uskoro započinju i radovi sa uređenjem terena, a nakon toga i počeci sa temeljima i betonažom.

Još jednom, pozivamo sve oni koji mogu pomoći ovaj veoma važan za buduće generacije projekat da se jave bilo kojem borcu jedinice “Semirove Kobre”. Medijski, portal Kučić Kula sve radove i sve ostalo neopohodno će pratiti, bilježiti i na vrijeme vas informisati.

Sa srećom momci!

/kucic-kula.com

Povezani članci

Leave a Comment