Vijesti BiH 

U Sižju kod Lukavca u automobilu pronađeno ugljenisano tijeloKako su pojasnili iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK), noćas oko 1:10 sati na spomenutom dijelu magistralnog puta dogodila se saobraćajna nesreća, a tom prilikom je došlo do zapaljenja automobila marke Fiat koje je sletjelo s kolovoza te u potpunosti izgorjelo.

Pored vozila je zatečen 28-godišnjak nastanjen na području općine Lukavac koji je zbog povreda u vidu opekotina prevezen u Službu hitne medicinske pomoći Lukavac, a potom u Univerzitetsko-klinički centar u Tuzli gdje mu je ukazana adekvatna ljekarska pomoć te je zadržan na liječenju.

Požar na automobilu su ugasili pripadnici Vatrogasne jedinice Lukavac, a iz MUP-a TK su precizirali da su u vozilu pronađeni ugljenisani ostaci nepoznate osobe.O događaju je obavješten i dežurni kantonalni tužilac, a tačan uzrok nesreće bit će poznat nakon obavljenog uviđaja.

Potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog slučaja provode i službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac.

/klix.ba

Povezani članci

Leave a Comment