Thu. Nov 21st, 2019

||kucic-kula.com

Zvornik, Podrinje, Bosna i Hercegovina

On će Vam nabaviti šta god Vam srce zaželi, on je Tahir Bošnjaković

Ako Vam trebaju traktori, motokultivatori, freze, obuća, odjeća, čak i kućni ljubimci, on je osoba za Vas. On se zove Tahir Bošnjaković, i Vaše je samo da zatražite i to ćete već u kratkom vremenskom periodu imati u vlastitom posjedu. Trenutno živi, radi i boravi na prostoru Grada .

U posljednjih desetak godina, obišao je cijelu Bosnu i Hercegovinu, veliki dio Srbije, Hrvatske, a često je gost i u zemljama Zapadne Europe. Zbog toga, poznaje ga i “veliko i malo”.

Zbog toga šta god Vam zatreba, on je tu da Vam pomogne, bez obzira da li kupili od njega ili da on nekog Vam preporuči. Ponavljamo kontakt telefone: 065890037  i 062703704. Dostupan 24/7.

Pored telefona, dostupan je i na preko društvene mreže FB, a njegov profil je: samo klikni na ime: Tahir Bošnjaković.

Bez ikakve šale, Tahir je još jedan u nizu povratnika Bošnjaka, koji nije spustio ruke niz sebe i čekao pomoć sa strane. Ozbiljno se upustio u ove teške biznis vode sa mašinama i drugim raznoraznim robama, a pored toga nudi i usluge transporta uglavnom robe, na sve destinacije širom Bosne i Hercegovine.

U nastavku donosimo Vam trenutno nekoliko aktuelnih artikala koji su na prodaju:

Krunjač – cijena 260 km.
Španeri za fiat univerzal traktor, kao i filteri ulja

Ovo su samo neki od proizvoda, a možda dok ovo pišemo neki su već i prodati. Zbog toga ponavljamo, šta god Vam zatreba, on je tu da Vam pomogne, bez obzira da li kupili od njega ili da on nekog Vam preporuči. Ponavljamo kontakt telefone: 065890037  i 062703704. Dostupan 24/7.

kucic-kula.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved by kucic-kula.com | Newsphere by AF themes.