Vijesti - Zvornik Vijesti BiH Vijesti Podrinje Vijesti sa Kučić Kule Zanimljivosti 

On će Vam nabaviti šta god Vam srce zaželi, on je Tahir Bošnjaković

Ako Vam trebaju traktori, motokultivatori, freze, obuća, odjeća, čak i kućni ljubimci, on je osoba za Vas. On se zove Tahir Bošnjaković, i Vaše je samo da zatražite i to ćete već u kratkom vremenskom periodu imati u vlastitom posjedu. Trenutno živi, radi i boravi na prostoru Grada .

U posljednjih desetak godina, obišao je cijelu Bosnu i Hercegovinu, veliki dio Srbije, Hrvatske, a često je gost i u zemljama Zapadne Europe. Zbog toga, poznaje ga i “veliko i malo”.

Zbog toga šta god Vam zatreba, on je tu da Vam pomogne, bez obzira da li kupili od njega ili da on nekog Vam preporuči. Ponavljamo kontakt telefone: 065890037  i 062703704. Dostupan 24/7.

Pored telefona, dostupan je i na preko društvene mreže FB, a njegov profil je: samo klikni na ime: Tahir Bošnjaković.

Bez ikakve šale, Tahir je još jedan u nizu povratnika Bošnjaka, koji nije spustio ruke niz sebe i čekao pomoć sa strane. Ozbiljno se upustio u ove teške biznis vode sa mašinama i drugim raznoraznim robama, a pored toga nudi i usluge transporta uglavnom robe, na sve destinacije širom Bosne i Hercegovine.

U nastavku donosimo Vam trenutno nekoliko aktuelnih artikala koji su na prodaju:

Krunjač – cijena 260 km.
Španeri za fiat univerzal traktor, kao i filteri ulja

Ovo su samo neki od proizvoda, a možda dok ovo pišemo neki su već i prodati. Zbog toga ponavljamo, šta god Vam zatreba, on je tu da Vam pomogne, bez obzira da li kupili od njega ili da on nekog Vam preporuči. Ponavljamo kontakt telefone: 065890037  i 062703704. Dostupan 24/7.

kucic-kula.com

Povezani članci

Leave a Comment